[Gå till huvudindex] [Gå till språkindex] [Kontakta författaren] [Read this page in English] [Diese Seite auf Deutsch] [Leggere questa pagina in italiano] [中文 GB2312]

© 1997 – 2007 Patrick Hassel Zein

Denna sida uppdaterades senast 24.02.2007


Sökning på sidor innehållande referenser till någon av mina sidor.

Hej och välkommen till min hemsida!

Jag heter Patrick Hassel Zein, fast jag skippat oftast det där med "Hassel". Jag föddes i krokarna runt Stockholm i december 1966, växte upp i Växjö. Från 2000 till 2004 bodde jag i Islands huvudstad Reykjavík. 2007 flyttade jag tillbaka till Island för att jobba som IT-konsult hos Hugur/Ax. Ibland undervisar jag även italienska och mandarin-kinesiska.

På fritiden tycker jag mycket om att studera främmande språk (engelska, italienska, tyska, kinesiska och isländska). Jag tycker även om att lyssna till musik, vandra i skogar och fjäll (helst då tillsammans med nyktra NSF-scouter), styrketräning, sticka tröjor, att träna tai ji quan, att spela spel som schack (speciellt KalejdoSchack), Mahjong och Chudadi, och en hel del annat.

När jag arbetar på denna hemsida, väljer jag oftast att skriva på mitt modersmål (svenska) och ett internationellt språk (engelska). Tyvärr finns det inte så mycket att läsa på italienska, tyska eller kinesiska.

Vill du veta mer om mig, så kan du läsa mitt CV, ta en titt på några fotografier eller arbeta dig igenom denna hemsidas index!